Yoga

Kom yoga volgen bij Chloë!

Prenatale yoga is er voor alle zwangere vrouwen,  ongeacht of je ervaring hebt met yoga. De cursussen bieden ondersteuning, ontspanning en een manier om te herbronnen op elk moment van de zwangerschap.

Vandaag wordt yoga steeds meer aanbevolen aan zwangere vrouwen, omdat het een zachte manier is om toniciteit te behouden of te verhogen, en tegelijkertijd angst te verminderen door middel van ademhaling- en ontspanningstechnieken.

Via aangepaste yogaposities voor zwangere vrouwen omvat prenatale yoga sequenties van vloeiende bewegingen om de beperkingen van de dagelijkse houdingen te vermijden. We behandelen ademhalingstechnieken die ontworpen zijn om de ademhalingscapaciteit van zwangere vrouwen te verhogen tijdens arbeid en bevalling, om lichamelijk en emotioneel welzijn te ondersteunen. We richten ons op elasticiteit en stabiliteit, een goede basis voor de bevalling en het postnatale herstel.

Graag inschrijven via onderstaand formulier. Je krijgt geen bevestiging. Als je niets hoort, ben je ingeschreven, dus noteer het in je agenda! 
Indien je wil annuleren, graag een mailtje naar info@zwangerinbrussel.be

Praktisch

Wanneer: elke woensdagvoormiddag om 9-10u

Waar: praktijk van Zwanger in Brussel

Prijs: €15 per les (er is bancontact)

Naam *
Naam
Opgelet: op 27/12 en 3/1 is er geen yoga!