Jullie blijven genieten van onze goede zorgen, ook na de bevalling! Op huisbezoek kijken wij alles op medisch vlak na, bieden hulp bij de borstvoeding, wegen wij jullie kindje, doen wij de hielprik en nemen wij vooral de tijd (1 uur) om al jullie vragen te beantwoorden. Wij proberen er voor te zorgen dat jullie maximum 2 vroedvrouwen zien.

 

Na een thuisbevalling

Na een thuisbevalling komen wij de eerste week elke dag langs. Daarna zien we jullie graag nog eens 10 dagen-2 weken na de geboorte en dan nog eens rond 4-6 weken in de praktijk om af te sluiten. Deze planning is flexibel en in overleg met jullie.

 

Na een bevalling in het ziekenhuis

Of je nu met ons in St Jan bevalt of in een ander ziekenhuis zonder ons bevallen bent, je kunt altijd op ons rekenen. Dus ook na een kort ziekenhuisverblijf komen wij bij jullie langs en stellen wij dezelfde zorgen voor als na een thuisbevalling. Wij zijn vroedvrouwen met een label, dus kwaliteitszorg verzekerd! Klik op het logo voor meer informatie.

Lees meer op Baby in Brussel.

 

Begeleiding borstvoeding - consultatie lactatiekundige IBclc

Bij onze huisbezoeken zit borstvoedingsbegeleiding in het totaalpakket, maar soms is er intensievere of meer specifieke begeleiding nodig. Elke van den Bergh is lactatiekundige IBCLC en kan jullie die hulp bieden. Zie ook: borstvoeding